Campania 2% – 2017

AM DAT STARTUL CAMPANIEI ANUALE 2%
(01.01.2017-25.05.2017)!!!
Realizați venituri din salarii sau alte activități supuse impozitului pe venit? Doriți să direcționați o parte din impozitul anual (pe care oricum îl daţi la stat) către Asociaţia WILD BUCOVINA, fără să scoateți un leu din buzunar? Acum aveți ocazia!
Aducem la cunoştinţa tuturor prevederile Codului Fiscal care oferă posibilitatea persoanelor fizice de a direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice entitate non-profit doreşte. Practic în acest fel dvs. TRANSMITEȚI STATULUI MODUL ÎN CARE DORIȚI SĂ FIE CHELTUITĂ O PARTE DIN IMPOZITUL DVS. ATENŢIE! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către entitatea dorită de acesta.
Cum se poate acest lucru?
Simplu!
Prin completarea Formularului fiscal 230 (pentru VENITURI DIN SALARIU SAU PENSIE) sau a Formularului fiscal 200 (pentru ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI) și depunerea directă la registratura organului fiscal.
Formularul fiscal precompletat cu datele Asociației și cu instrucțiunile aferente de completare cu datele dvs. se descarcă de aici
Pentru mai multe detalii puteți accesa și pagina noastră web la secțiunea Donate.
Totul ţine doar de voinţa fiecăruia!
Vă mulțumim anticipat! Echipa WILD BUCOVINA.

In clipul de mai jos vă prezentam echipa, obiectivele si activități ale Asociației Wild Bucovina!

Tags:  

Leave a reply